Nu är det dags

För snart tre månader sedan skrev jag följande:

”Jag vill…

…bära klänning och hatt varje dag
…bo där solen lyser varm och himlen är blå
…umgås med glada och positiva människor
…ta hand om min kropp och själ!

Är detta realistiskt att vilja? Är detta något jag kan se till att få?
Ja, det är klart det är! 

Varför har vi ofta ganska enkla och realistiska drömmar och mål, men gör inte alltid tillräckligt för att förverkliga dom? Varför säger vi till oss själva att det inte går och ofta ger upp tanken? För mig har det alltid varit viktigt att göra det jag vill. Och förändra när det är dags, när jag inte längre gör det jag vill.

Jag står inför en tid med stora förändringar. Helt nödvändiga förändringar för att livet ska vara som jag vill att det ska vara. En allt för lång tid har jag motat bort min inre röst som säger vad jag måste göra. Nu är det dags. Det är dags att börja räkna ner till då jag sätter på mig hatt och dansar runt i solsken.”

Nu är det sex veckor sedan jag lämnade Sverige. Jag bär faktiskt klänning varje dag och hatt det bär jag ofta. Jag bor där solen lyser varm och himlen är blå, människorna runt omkring mig är glada, trevliga och jag vill även lägga till hjälpsamma. Jag har slutat upp att pressa både min kropp och själ till det yttersta. Jag lägger tid på att träna och äta både nyttigt och tillräckligt. Jag har förändrat mitt liv totalt på några veckor.
Det går, jag lovar!!

I dag lägger jag till en till sak på listan ovan.

Jag vill…
…skriva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.