Skriva vadå?

Visst har jag tänkt att det är synd att jag inte började tidigare att blogga. Det liksom känns som det är över tio år försent om du vill lyckas med en blogg. Eller? Jag har börjat några gånger tidigare, men det har runnit ut i sanden. Det gäller ju att ta sig tid och ha tålamod. Där har det tidigare spruckit för mig. Nu har jag tid, men har jag tålamodet?
1cc4ff236d8168d818ed13e3853195a9
Alla har vi väl följt Carrie Bradshaw i ”Sex and the City” och önskat att man kunde vara som hon. Sitta där i en snygg outfit och få ur sig något fyndigt och välformulerat. Ja, det vore en dröm absolut. Men i mitt fall blir det svårt att skriva om ett glamoröst liv i en pumpande storstad med heta pinglor till vänner. Om jag inte fullständigt ska ljuga och överdriva förstås.

Men en blogg ska väl mest handla om verklighet, eller?

Så som jag tänker nu kommer ni få inblick i mitt liv som jag håller på att bygga upp långt borta från Sverige. Och höra om varför jag väljer att lämna allt med enbart en resväska och börja om helt från början. Att få veta mina mål och se hur jag lyckas uppfylla mina drömmar.

Men det måste vara lite mer krydda än så tänker jag för att min blogg ska bli populär. Det gäller nog att våga ha åsikter och skriva om dom rakt upp och ner kring aktuella ämnen. Om sådant som upprör och engagerar. Och förhoppningsvis är det tillräckligt för att lyckas sticka ut och för FRÖKEN ÖKEN att göra sig ett namn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.