Hur mycket behöver vi?

De senaste veckorna har vi handlat väldigt mycket. Ja inte alls mer än vad vi tror att vi behöver det lovar jag. Men det är ändå en hel del du behöver köpa när du startar om helt på nytt. Det första vi åkte och köpte var en tv, ett par luftmadrasser att sova på, täcken, kuddar och det mest nödvändiga i köket så vi kunde äta hemma. Den första veckan när vi bodde på hotell levde vi mycket på fast-food och det tröttnar du på ganska snabbt på.

Vi har fyllt på varje dag med mer och mer saker. Vi ställer oss hela tiden frågan: -Behöver vi absolut det här?
Vi vill köpa så lite som möjligt, men vill ändå ha det som gör livet enkelt att leva. Målet är inte att ha maximalt 100 saker, som vissa minimalister försöker leva efter. Utan vi vill ha det vi känner att vi behöver, men inget som vi anser onödigt. Vi vill hålla vårt hem enkelt, ett ställe där det är lätt att hålla ordning och ha städat. En miljö som ger oss tid att vila och ägna oss åt det vi vill lägga vår tid på.

Vi hyr en lägenhet med två sovrum, två badrum, två klädkammare, tvättstuga och vardagsrum/kök/matplats i öppen planlösning. Och så har vi en stor balkong. En underbar lägenhet med mycket ljus och med utsikt över berg, palmer och kaktusar.  I området finns pool, gym och grillar att använda. Och här lyser solen varje dag och himlen är blå. Här finns alla möjligheter att bygga upp ett fantastiskt liv.

…Och jag börjar förstå att det här är min verklighet nu. Det är inte bara något jag drömmer om. Jag känner tacksamhet ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.