Tacka JA

Jag har alltid tyckt att allt för många inte tar sig tid till att umgås eller hitta på saker spontant. Jag menar att kalendern ofta sägs vara så fulltecknad att det inte finns tid till att vara spontan. Man visar lite stolt upp att det inte finns några som helst luckor i kalendern och en fika på stan eller gemensam middag med vänner behöver bokas upp flera veckor i förväg. Varför är det så?

Visst finns det dagar då man har saker inplanerat. Och vissa perioder i livet eller på året kan det förstås behövas planeras in lite mer än vanligt. Men borde vi inte försöka eftersträva att ha tid till att vara mer spontana? Att inte vilja boka upp mer än nödvändigt och istället ha tid till att känna efter vad man vill göra för stunden. Och förstås göra det!

Våga vara mindre upptagen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.