Älskar att gå

Jag bor på en underbar plats. Var jag än tittar har jag fantastiska vyer, med berg och kaktusar överallt. Det blommar för fullt i buskarna och himlen är blå. Det är en overklig känsla och jag har svårt att ta in att jag faktiskt bor här.

I dag tog vi en liten hike i detta magiska landskap. Det känns som man är mitt i en film, att det ska dyka upp en ridande cowboy runt nästa hörn. 

Här kan man slå sig ner och njuta av de vackra vyerna.
Dessa ståtliga Saguaro-kaktusar🌵

Jag älskar verkligen att promenera. Det har jag alltid gjort, men här i värmen och i detta landskap blir det ännu bättre. Nu ska vandringskängor och en bra ryggsäck inhandlas. Sen ska jag också hitta en grupp att gå med för att våga mig ut på lite längre rundor. Vilken dröm jag lever här mitt i öken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.