Ett lugn

Jag har länge varit så stressad och pressad. Men nu känner jag mig så lugn. I dag tog vi och gjorde en utflykt till ett naturreservat i närheten där vi bor. Som vanligt så kände jag den där overkliga men magiska känslan att fara fram i bil genom ökenlandskapet. Det är så vackert med alla berg runtomkring och den torra karga omgivningen som ändå är så färgstark. Kontrasten mot Sverige är total. 

Inne i McDowell Mountain Regional Park gjorde vi några olika stop för att bekanta oss med platsen. Jag är så nöjd att jag börjat använda min GoPro5 kamera istället för att fotografera med mobilen. Bilderna blir så mycket bättre tycker jag. Här kommer några bilder från dagens upplevelser.

Det var som det gick upp för mig idag att jag är så mycket mer närvarande än jag varit på mycket länge. Jag kom på mig själv att ta in så mycket mer av platsen och omgivningen. Mitt huvud känns så lätt och jag tänker inte på en massa annat hela tiden, utan är där jag är. Det verkar som jag äntligen fått kläm på det där med mindfulness.

”Mindfulness isn’t difficult. We just need to remember to do it”       
Sharon Salzberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.