Våga vara…

Det här med att skriva är inte helt enkelt. Jag har så mycket jag vill skriva om, men det blir lätt att jag funderar för mycket istället för att bara skriva av mig. Det kanske blir lättare med tiden, men framförallt tror jag det har med att våga uttrycka sig som det blir. Inte gå tillbaka och peta för mycket i texten och analysera fram och tillbaka om någon verkligen vill läsa det jag just skrivit. 

Visst är det viktigt att ett inlägg blir bra. Ska det vara intressant för andra att ta sig tiden att vilja läsa så förstår jag att viss tid och arbete behöver läggas ner. Men som sagt att överarbeta ett inlägg gör nog att det förlorar sin charm. Åtminstone så försöker jag nu inbilla mig det, så att det blir lättare och kommer gå snabbare att producera blogginlägg. Nu med ett par veckors bloggande bakom mig är det väl dags att försöka få läsare. Så hur gör jag?

Det finns ju massor av tips att ta del av på nätet.  I går hittade jag 27 sätt att driva trafik … och den tänkte jag nu följa. 

Om vi återgår till det här med att våga. Jag är en kluven person när det gäller att dela med mig av mig själv. Jag är en person med hög integritet och för mig är det inte naturligt att släppa in andra för nära. Och då undrar ni förstås varför i hela friden ska du då blogga? Handlar det inte om att just vara väldigt öppen och bjussa på sig själv? Och om jag nu inte är så duktig på det så kan man ju verkligen fundera på hur det ska gå för mig att blogga?

Så min lösning får bli Fröken Öken. Jag kan då skriva, tycka och dela med mig av det jag tänker men ändå gömma mig lite bakom en fasad. Jag tycker inte det är fegt utan bara ett bra sätt att anpassa bloggandet till mig. Jag är ju inte den första som skriver under pseudonym och det kommer nog ge mig den frihet som jag behöver för mitt skrivande. Jag behöver helt enkelt få vara lite anonym😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.