Min plats

Har precis kommit tillbaka från en härlig promenad som blev ganska lång. Solen skiner, himlen är blå och var jag än tittar så sträcker sig bergen runt omkring mig. Jag har hamnat på världens bästa plats det är jag övertygad om. Jag har aldrig gillat att bo i ett kallt klimat. Jag har ofta sagt att jag föddes på fel plats, min kropp är inte gjord för att vistas där det är minusgrader helt enkelt. Jag älskar värmen och även om det börjar bli svalare här då vi snart går in i december, så kommer det aldrig bli riktigt kallt.

Jag saknar inte Sverige alls. Visst jag har bara varit här i två månader och jag förstår att det säkert kommer bli något jag kommer sakna framöver. Men jag var så otroligt trött och irriterad på så mycket hemma i Sverige. Det känns som jag gick omkring ständigt arg och klagade på allt och alla. Det är hemskt att känna sig så arg, det tar enormt mycket energi från en. Här känner jag mig inte irriterad på något. Jag känner mig istället glad och börjar bli snäll igen. 

Så vad har gjort mig så arg tänker ni? Ja tyvärr kan listan bli väldigt lång och nu när jag börjar känna mig som en positiv människa igen är det ju trist att börja klaga och dra upp det som gjort mig arg. Gör det egentligen någon skillnad om jag beskriver min frustration över saker i Sverige? Jag tog min väska och stack. Jag kommer givetvis halka in på det här ämnet igen, men just nu vill jag faktiskt bara njuta av att jag befinner mig på en plats som inte gör mig arg. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.