Så vad blir det för middag idag?

Jag har inte skrivit så mycket om träning och kost. Och då jag faktiskt tränar en hel del och äter ganska nyttigt så tycker jag att det var dags för ett sånt inlägg. De sista åren har jag prioriterat att jobba 60 timmars veckor och totalt struntat i att träna och inte orkat att äta sunt. Nu när jag inte jobbar alls så har jag tagit tag i detta. Ni vet att jag går väldigt mycket. Men jag tränar också en del på gymmet. 
Och jag äter både tillräckligt och bra saker istället för att ständigt slarva med maten. Som sagt det är nya tider nu😊

I dag blir det grönsaker i ugn. Det är rödbetor, yams, morötter, lök, grönkål och paprika med lite olja, salt och peppar. Enkelt och jättegott. Till det äter jag lax och övriga i familjen väljer kycklingbröst. Vi har lite olika smak och jag är ensam om min kärlek till fisk och skaldjur. Och då vi är lite av den sorten som tycker att du ska äta det du vill så lagas det ofta olika rätter samtidigt.

Så även om jag sällan är kocken i huset så kan jag iallafall förmedla vad jag äter. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.