Stora inköp

Mitt badrum är jag supernöjd med. Det är toppen på så många sätt. Det är rymligt, snyggt, lättstädat och med bästa förvaringen. Dessutom ligger det i öppen planlösning till klädkammaren (min walk-in-closet som man säger här 😊). Det är liksom avlångt, så när man kommer in genom dörren har jag badrummet till vänster och walk-in-closet till höger. Så praktiskt och underbart skönt med bra yta för framförallt kläder. Det blir så lättöverskådligt när jag ska välja vad jag ska ha på mig och dessutom enkelt att hålla ordning. 

Men det jag stolt vill visa upp i dag är hur jag har organiserat den stora lådan i badrummet. I dag köpte jag några små plastkorgar för att ordna upp allt som hittills legat slängt huller om buller i lådan. Jag skulle förstås tagit en bild innan jag fixade till, men det glömde jag bort. Så här ser den iallafall ut nu. 

Smyckelådan till höger hade jag med mig från Sverige. Kanonförvaring för smycken!

Även om jag vill vara minimalistisk och äga så lite saker som möjligt, så gillar jag det praktiska. Och det som fyller en funktion på något sätt och förenklar mitt liv det anser jag vara ett bra köp. Så det blev alltså 6 st småkorgar för totalt $2. Samtidigt som småkorgarna fick sin plats i lådan var det en del ”gammalt” smink som åkte ut. Så även om det var 6 saker som flyttade in i lägenheten idag, så var det faktiskt fler saker som flyttade ut. Ska en sak in ska minst en sak ut!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.