Lev & Mys

Mindre saker gör att du kan andas lättare. Det är faktiskt sant. Om du har för mycket saker i ditt hem tar det väldigt mycket energi. Framförallt om alla saker gör att du har svårt att hålla ordning. Fria ytor och alla saker på sin plats förenklar och förbättrar livet. Varje dag tänker jag på hur mycket enklare och skönare det är med få saker runtomkring mig jämfört med hur mitt hem såg ut förut. Och framförallt har jag tid till att göra annat än att städa, plocka och fixa. 

Välj att ha tid att leva❤

Så tillbaka till hur vi ska lyckas få julstämning i vårt minimalistiska hem. Jag har fått några tips om att ordna med fler ljus, köpa julväxter, lägga fram nötter och julkryddor samt att skaffa en ljusslinga. Tycker alla tipsen är bra och det innebär inte några större inköp. 

Och sen är jag ganska säker på att det kommer bli ett pepparkakshus av något slag. Jag brukade inte köpa färdig byggsats i Sverige, utan bakade hussidorna själv. Men här finns det så många olika sorters byggsatser att välja på, så i år blir det nog att skippa degen och gå direkt på monteringen och dekoreringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.