Bra vardag

Här har vi haft en härlig onsdag. Jag vaknade vid sextiden som varje vardag och väckte sonen som ska till skolan. Hans skolbuss hämtar upp strax före sju precis här utanför där vi bor. Det är lite tidigare uppgång än i Sverige, men vi har kommit in i rutinerna. Får jag bara en kopp kaffe så är jag okej i alla fall ☕😊

Efter han åkt så blev det en promenad med hunden och sen åkte vi och spelade tennis. Jag och maken har spelat en del sen vi kom hit. Vi är absolut inte bra och vi har egentligen aldrig spelat tennis förut. Men då vi har haft tiden, tillgång till fina tennisbanor och bor där det alltid är perfekt tennisväder så köpte vi ett par racket direkt när vi kom hit. I dag hade vi sällskap av mellansonen (som är betydligt bättre än oss på tennis).

Riktigt kul är det och väldigt bra motion. Efter några ”bra matcher” så hade solen tittat fram ordentligt och även om vi är inne i december är det fullt möjligt att ligga och njuta vid poolen. Så det blev ett par timmar poolhäng med bland annat Alex & Sigges podcast i öronen. Lyssnade på dom varje vecka förut och efter ett par års uppehåll lyssnar jag nu igen. Jag gillar dom. Har du inte lyssnat på dom så gör gärna det, jag rekommenderar det. 

Vår pool är uppvärmd nu under vintern och håller en temperatur på ca 26 grader. Alltså är det varmare i poolen än vad det är i luften just nu. Ja det är inte dumt alls att kunna bada året runt. Och då Arizonians (de som är födda här) tycker att det är kallt ute nu och definitivt inget badväder så har vi oftast poolen för oss själva. 

Och nu har vi precis ätit Chicken fajitas i Tostadaskålar. Så proppmätta kommer vi nu krypa upp i soffan och titta på Family Feud

Det blir ganska ofta att vi äter mexikanskt eftersom det är något som vi alla gillar. 

Ja helt enkelt en mycket bra dag❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.