På väg hem?

Sitter och väntar på San Diego flygplats för att snart få kliva på ett flyg till London och sen vidare mot Stockholm. Har suttit här några timmar och det är ganska lugnt och skönt. Inte alls den vanliga stressen på en flygplats. Beror nog på att det är självaste Juldagen och inte lika många flygresenärer som vanligt.

Så vad är hemma för mig? Är jag på väg hem nu när jag åker till Sverige? Eller är inte det hemma längre? På ett sätt så kommer jag nog alltid se Sverige som hemma. Men när jag längtar hem denna gång så tror jag att jag kommer att tänka på Arizona🌵☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.