Nyårstänk

I dag har jag inte gjort någonting. Jag vaknade upp sen förmiddag och kände verkligen att jetlagen kommit. Tung i huvudet och det ända jag velat göra hela dagen är att slappa. Tur att det var en sån där typisk dag som man absolut inte vill göra någonting. En sån där dag du inte vill gå utanför dörren för att det är så jäkla trist där ute.

Nu när jag är här i Sverige så har jag verkligen funderat på vilka jag vill träffa. Vilka människor är viktiga för mig? När jag nu bara har ett par veckor på mig så måste jag ju välja. Det lustiga är att dom jag trodde var viktigast kanske inte kommer vara det. Nu blev det lite djupt men utan att prata klartext så blev jag lite ledsen i dag då jag insåg att en vän inte tycker det är lika viktigt att träffa mig som jag tycker att det är att träffa henne.

Jag har också börjat tänka lite på att vi faktiskt står inför ett nytt år. Jag gillar att det blir en ny start, en känsla att allt börjar från noll. Det är fräscht på något sätt. Men det känns inte lika viktigt i år som jag tyckt andra år. Jag har liksom redan haft mitt nyår på något sätt. Man kan till och med säga att jag har startat mitt ”nyliv”. Det började i slutet av september, på min 50-årsdag, då jag satte mig på ett flygplan med en packad resväska och lämnade Sverige. Då började jag min nästa och nya halva av livet. Visst är det väldigt symboliskt?

Det här nyåret blir mer bara ett förtydliganden av dom löften jag redan tagit för dryga tre månader sedan. En avstämning på att jag faktiskt har lyckats hålla dom flesta jag gav på min födelsedag. Det här nyåret får bli att fira att jag förändrat mitt liv till det jag ville. Och att jag ska fortsätta leva livet fullt ut. Jag har givetvis mycket att lära, att förändra och förändras tar tid. Men jag har påbörjat och är en bra bit på väg.

Så skål till att;
– jag bor där solen lyser varm, himlen är blå och färgerna är starka (jag vet att jag ofta upprepar mig)
– jag har blivit minimalist
– jag har massor av äventyr framför mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.