Fri känsla

Nu sitter jag på pendeln in mot Stockholm. Det var riktigt skönt med en promenad till stationen. Frisk luft. I dag verkar jag ha kommit in i tiden här och jag känner mig pigg. Det är ganska mysigt att sitta här på tåget och se välbekanta platser fara förbi.

Jag tänkte på i morse hur fri jag känner mig. Det finns inget som binder mig någonstans. Här äger jag inget i stort sett. Det finns ett förråd på 1 kvm där några kartonger med fotografier och barnens minnessaker förvaras och lite lite annat. Men för övrigt har jag bara det jag reste hit med. Och jag reste bara med handbagage.

Jag blev precis glatt överraskad (igen!). Gick in på pressbyrån på centralen och köpte Läkerol. Hon i kassan önskade mig en trevlig dag😊 Och redan på pendeltågsstationen innan jag klev på tåget så önskade han i spärrluckan mig en trevlig dag efter jag köpt min biljett. Så glad jag blir av detta😊

Nu åker jag över Lidingöbron. Jag är på väg till min pappa. Ser fram emot att vara där ända tills i morgon. Ha tid att umgås ordentligt.

Och så vidare det här med att känna sig fri. Det är just den känslan jag vill ha. När du känner att du är fri så har du också tid. Och känner du att du har tid då kan du också njuta av att göra saker. Men också att bara vara. Som att sitta och titta ut genom ett bussfönster och bara le.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.