Kaffe & Bubbel

Typ tredje natten jag sitter uppe och skriver. Jag verkar ha blivit en riktig nattuggla. Jag som är en typisk morgonmänniska annars, en sån där som sällan kan sitta uppe sent utan att somna. Nu verkar det i stället som jag kan vara uppe halva nätterna och ändå knalla upp tidigt. Mycket litet behov av sömn. Men det är ju förstås toppen så jag hinner utnyttja dagarna ordentligt nu när jag är här. Sova kan jag göra sen.

Jag började dagen med att virka. Helt galet men min väska är nästan klar. Inte redo för att visa bild ännu, men jag kan lova att denna kommer bli klar under morgondagen. Jag har också börjat virka en hatt. Och JA det är också helt galet. Och nu tänker ni förstås att väskan är ju inte klar så varför börja med en hatt? Jo jag råkade se ett hattmönster och jag hade garn över och den kommer matcha väskan perfekt. Ni kommer även få se hatten i morgon😊

Det har inte bara virkats i dag, utan jag har även hunnit med att träffa två underbara vänner. Jag började med att fika med den ena. En fika som blev flera timmar lång för att vi skulle hinna prata om allt. Och sen direkt från den träffen till nästa som var med en gammal barndomsvän. Här lyckades vi prata nonstop i fyra timmar under tiden vi drack Prosecco. Så fina möten med två kvinnor jag önskade att jag kunde packa ner i min resväska och ta med mig över Atlanten. Fina fina vänner❤

”All you need is LOVE, LAUGHTER & PROSECCO”

2 reaktioner till “Kaffe & Bubbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.