Vara ledig

Ännu ett inlägg får det bli som är skrivet mitt i natten😊 Det blev inget i går men nu sitter jag här igen och är inte riktigt redo för att sova och då passar det så bra att skriva några rader. Så vad har jag gjort? Jo jag har förstås maniskt fortsatt med att virka. Så typiskt mig… Så då är det väl också dags att visa några bilder som jag lovat.

Jag är supernöjd med väskan. Fodrad och fin!

Och även hattarna blev bra (för JA nu har jag gjort två). Vad tycks?


Man skulle tro att jag absolut inte har gjort något annat än att sitta och virka. Men faktum är att hela dagen i går var jag ute och for med min mamma. Vi var och köpte mer garn och foder till min väska. Och så var vi förbi min kusins nyöppnade presentbutik. Och så var vi och fikade.

Och i går på kvällen var jag borta på middag. Jag hade blivit hembjuden till mellansonens bästa kompis och hans mamma som också har blivit en god vän till mig. Och självklart var min son också med. Vi hade supertrevligt. Tänk där satt vi och hade hur trevligt som helst över en middag. Det är coolt att dom blivit vuxna och att vi kan sitta där och umgås. Är dock lite besviken på mig själv att jag glömmer att ta kort. Blev bjuden på en mycket god pastarätt som också hade gjort sig bra på bild.

I dag däremot har jag mest varit här hemma hos mamma. En promenad när det var som ljusast ute blev det, men annars har jag fortsatt virka och läst olika beskrivningar för att få idéer på fler virkprojekt. Och så har vi tittat på tv och film.

Det är lite märkligt att bara hänga här. Jag menar inte att det är konstigt att hänga med min mamma, det är bara kul och mysigt. Utan det jag menar är nog att jag liksom bara är. Det är inte riktigt som jag är på semester för jag har inget att ha semester från. Det är bara en konstig känsla att vara ledig på obestämd tid. Men jag gillar känslan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.