Sköna Söndag

Haft en kanondag! Började med en riktig sovmorgon, låg i sängen till halv tio och det vet jag inte när det hände sist. Normalt skulle jag tycka att det är att sova bort halva dagen, men i dag kändes det helt ok. Varför stressa upp om jag inte behöver och dessutom har jag ju varit uppe halva nätterna i snart ett par veckor så det var nog tvunget med sovmorgon. Jag är glad att lite slapphet inte stressar upp mig längre.

Vid lunch åkte jag för att träffa en av mina bästa vänner. Så jättehärligt att ses. Det var evigheter sedan sist och jag har verkligen saknat henne. Det är egentligen inte klokt att jag varit så dålig på att hålla kontakten med vissa som jag vet betyder så mycket. De senaste åren har jag helt klart gjort en hel del fel prioriteringar. I dag fick vi i alla fall en hel eftermiddag tillsammans och även om det kommer att dröja till nästa gång vi ses så vet jag att vi kan plocka upp våra samtal direkt som att tiden har stått still ❤

Direkt från en träff till en annan… Jag har varit och ätit god middag med sonen, hans flickvän och flickvännens mamma. Vi var på White Horse där maten brukar smaka bra och det gjorde den även i dag. Jag tog Biff Rydberg omgjord på mitt sätt. I stället för senapsgrädde så vill jag ha bearnaisesås och sen skippar jag gärna det där råa ägget. En härlig kväll med personer jag älskar och tycker mycket om. Det är just sådana här stunder som jag kommer att sakna mest när jag åter är tillbaka därborta i öken.

Nu är det bara några få dagar till jag åker. Jag börjar känna mig redo. Men jag är så glad att det blev som det blev, att jag blev ”tvungen” att spendera några veckor här i Sverige just nu. Det har gett mig tid till lite avslut som jag känner att jag inte riktigt hann med innan vi reste i höstas. Då blev det så stressigt att få allt klart så jag liksom inte blev helt klar, det inser jag nu.

Åter igen kan jag konstatera att det finns en mening med det mesta. Och så som det blir är ofta till det bästa. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.