En till bra dag

Näst sista dagen i Sverige. Det känns både skönt och sorgligt. Funderar en del på vad jag kommer sakna när jag åkt. Men också på vad jag inte kommer sakna. Jag får skriva mer om det här en annan dag.

Jag har också varit ganska trött idag. Känns som mörkret och kylan de sista dagarna nått mig. Jag har börjat känna mig grå och trist igen. Det är verkligen inte lätt, utan ganska tufft att leva här. Jag längtar efter sol och ljus☀️

Däremot har jag haft en mycket trevlig dag. Har varit på Cassi där jag ätit gott med pappa och hans fru. Blev typisk husmanskost, raggmunk med fläsk, och så ett glas rött till det. Så gott och så trevligt.

Tidigare idag pratade jag med min yngsta son på FaceTime. Då jag är här i Sverige får han fixa att gå upp i tid till skolan och komma i väg till skolbussen på egen hand. Så jag ringde för att se om han hade vaknat. Och visst var han både uppe och hade koll på läget.

Jag har väl inte varit bekymrad att han inte skall klara det, men vi är båda vana vid att jag är där och ”hjälper” till. Men då han faktiskt är femton är det väl på tiden att jag tar ett kliv tillbaka och inser att det funkar även utan mig. Men det är svårt att släppa taget om minstingen, jag vill gärna vara mer delaktig än jag borde.

Jag avslutade kvällen hemma hos min mamma och hennes man. Min moster dök upp en stund och vi hade trevligt med ett par glas vin och massa prat. I morgon blir det sista dagen i Sverige på länge. Godnatt!

Jag och mina blommiga kängor som jag tycker är så fina🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.