Sista natten

Nu har jag krupit ner för att sova mina sista timmar innan flyget lyfter och jag påbörjar resan tillbaka till Phoenix. Nu längtar jag och det ska bli så mysigt att få krama om alla mina killar jag har där borta.

I dag blev det då dags att säga adjö till mamma för den här gången. Jag kommer sakna henne jättemycket. Men vi har hunnit umgås en hel del och det känns bra. Jag har blivit ompysslad med god mat och allt annat hos henne och det har varit så mysigt. Vi hann med en sista lunch på Tiger innan vi skiljdes åt.

Nu spenderar jag min sista natt hemma hos min pappa. Han är gullig och kör mig till Arlanda tidigt i morgon bitti. Det är nog bäst att jag får några timmars sömn innan den långa resan börjar. Godnatt😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.