Hemma igen

Lämnar Stockholm en klar och tidig torsdagsmorgon.

Jag kom hem i går kväll efter dryga 20 timmars resande. Blev två byten innan jag äntligen landade i Phoenix. Känns så bra att vara tillbaka. Jag har haft två fina veckor i Sverige, men nu är jag glad att vara tillbaka. Hann sitta och fundera en del på flyget och skrev ner mina tankar. Skrev så här;

”Sitter just nu på flyget och har tre timmar kvar till Los Angeles. Jag längtar tills jag är framme. Ser fram emot att komma hem. För nu känns det verkligen som jag är på väg hem. Det ska bli både kul och skönt på många sätt.

Så vad känner jag annars? Vad kommer jag nu sakna efter att varit tillbaka i Sverige ett par veckor? Och känns det som flytten hit bort är rätt?

Med undantaget från det så självklara som vissa personer som jag älskar så känner jag inte att jag kommer sakna någonting. Det finns inget jag kan komma på som jag skulle vilja ta med mig. Så är det faktiskt.

Det har blivit uppenbart för mig att jag vill andra saker än det som är norm i Sverige. Jag känner att mitt tänk, mina åsikter, mina önskningar skiljer sig från den stora massan. Jag söker något annat och så har det väl alltid varit. Jag ser ut att passa in, men gör det inte.

Jag har ju alltid längtat vidare och sällan känt att jag är nöjd där jag är. Inte att jag varit olycklig, inte alls. Jag ser mig som en mycket lycklig person. Motsägelsefullt, eller hur? Men jag är en evig sökare tror jag. Alltid på jakt efter ett ständigt välbefinnande.

När jag nu kommer hem om några timmar är jag ganska säker på att jag kommer känna mig nöjd. Jag ska njuta av att allt känns så rätt. Att jag nu inte känner att jag vill vara på någon annan plats än just den jag är på😍”


Och nu är jag hemma igen! Och JA det känns så bra. Superhärligt att öppna dörren till lägenheten och träffa min älskade lilla hund. Hon blev så glad. Jag vet att hon saknat mig massor, och jag henne förstås. Maken och yngsta sonen som hämtade mig på flygplatsen hade jag redan fått ha kramkalas med tidigare. Och som sagt det kändes så mysigt att vara hemma igen.

Nu är jag tillbaka på denna underbara plats igen.

I dag har jag både tagit långpromenad, varit och handlat mat och legat ute i solen en stund. Alltså haft en väldigt ”vanlig” dag. Nu sitter jag här och tar mig ett glas Sangria och njuter av ljuset som kommer in genom fönstret. Det är en sån kontrast från Sverige och kanske det som jag upplever som det absolut bästa. Att slippa mörkret. Sen är det ju förstås inte så dumt att ha satt på sig sandalerna igen och gå barbent😊

2 reaktioner till “Hemma igen

  1. Så glad ! Glad att vi hann ses O fundera på livet, glad för den där extra oväntade kramen och glad att du är på rätt plats här och nu. Jag är inte riktigt där, men känner att jag är på väg!

    Gillad av 1 person

    1. Stor kram till dig❤️ Också så glad att vi fick filosofera kring livet tillsammans. Och dricka Prosecco😊 Du är en evig sökare som jag, men dom hittar hem tillslut. Glöm aldrig att hjärtat har rätt och våga följa det😘

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.