Om Bloggen

Hur lyckas vi vara lyckliga och må bra i dagens värld? Det är ju en ständig kamp att hänga med och framstå som den perfekta enligt alla konstens ideal. Stannar vi någonsin upp och frågar oss själva var vi står och vad vi känner? Vad vill jag? Vad tycker jag? Gör jag det jag vill? Är jag den jag vill vara? Vad vill jag förändra? Vad är jag nöjd med?

Jag stannade upp en dag (eller vi kan till och med säga att JAG TVÄRNITADE), då jag insåg att jag höll på att ta livet av mig. Hela jag var sönderstressad både fysiskt, psykiskt och själsligt. Jag hade länge varit småföretagare och gjorde alltid det som krävdes för att fixa ALLT. Jag hade inte tid att inte orka och fortsatte köra på i ett omänskligt tempo. Men när glädjen inte finns där längre och Du känner dig tom inombords då måste Du släppa taget. Mitt beslut blev snabbt och drastiskt, men det handlade om överlevnad.

På sex veckor gjorde jag mig av med allt jag ägde och började ett nytt liv. Det är nu och till framtiden som gäller och det finns inget att vänta på. Det är ditt val att vilja må bra och älska livet! Välj att vara glad och positiv istället för att vara sur och negativ! Välj att ha tid att göra det som är kul istället för att säga att Du inte hinner! Välj att se möjligheterna framför svårigheterna! Det är Du som styr över ditt liv och drömmar kan bli verklighet!

Jag drömde länge om att bo på en plats där solen alltid lyser varm och himlen är blå. Min dröm har jag förverkligat och jag bor i dag i underbara Arizona, USA 🌵💛

/Fröken Öken